Știai că poți transforma fotografia din vacanță într-un tablou canvas personalizat?

Mar 20, 2021

Cui nu-i place să păstreze amintiri frumoase din vacanța de la mare sau din city break-ul făcut la Paris alături de cel drag? Ne înconjurăm de astfel de mici memento-uri și le expunem unde putem, adesea pe ecranul telefonului sau pe laptop. Sau desigur, avem tradiționala poză printată și înrămată pe birou. Însă ce-ar fi să ai un tablou întreg, doar pentru tine și cei dragi?

Da, poți să atârni și o ramă mai mare pe perete, însă nu face aceeași impresie. Acum, ai posibilitatea de a vorbi cu un magazin de tablouri canvas să-ți imprime fotografia preferată pe un astfel de tablou.

În primul rând, un tablou canvas personalizat arată mult mai bine decât o imagine tipărită. Culorile sunt mai vii și capătă o altfel de „adâncime” față de imaginile înrămate. Însă aspectul care-i convinge pe mulți e că tabloul canvas nu are acel efect de reflexie al ramei. Pe scurt, el arată bine din orice punct al încăperii și nu reflectă blitz-ul la poze.

Un tablou canvas personalizat e de asemenea mai rezistent. Cu o fotografie înrămată, riști să o spargi sau ca aceasta să se deterioreze în timp. Cu un tablou canvas, în schimb, nu ai problema asta, deoarece un tablou premium este de calitate fiind realizat pe pânză din bumbac, care e foarte rezistentă.

De fapt, singurul dezavantaj, să spunem, al tabloului personalizat e că nu îl poți înlocui la fel de ușor ca imaginea înrămată.

Și desigur, există și posibilitatea asta, însă în prezent, un tablou canvas personalizat poate fi o dovadă de iubire și de devotament. Tocmai din motivul ăsta – e un fel de a-i spune persoanei dragi „nu mă voi sătura niciodată de tine”. Și e o metodă excelentă de a păstra cele mai frumoase amintiri făcute alături de cei dragi.

Tabloul canvas personalizat este și un cadou minunat!

E foarte frumos să comanzi un tablou personalizat imediat după ce te-ai întors din vacanță și ești entuziasmat de toate amintirile faine adunate.

Dar poate și mai frumos e să comanzi așa ceva după ce a trecut un timp. Poate ca un cadou de Crăciun sau de ziua persoanei cu care ai fost în vacanță. Un tablou personalizat este un dar unic și special, deoarece nu poți să-l găsești în magazine.

El arată cât prețuiești persoana respectivă și că ai depus timp și efort în pregătirea cadoului. Și pe lângă asta, îți permite să revizitezi toate amintirile frumoase făcute în vacanța respectivă și cine știe, poate chiar să vă inspire să începeți să planificați o nouă plecare!

Pe scurt, un tablou canvas e o metodă excelentă si deloc scumpă de a celebra o prietenie sau orice relație specială și va aduce casei tale (sau a prietenilor tăi) o pată de culoare și multă personalitate!

Dar tu? Ai comanda un tablou canvas personalizat sau rămâi la tradiționala poză în ramă?

set tablouri multicanvas
tablou canvas motivational success is built on failure
tablou canvas motivational progress over perfection
tablou canvas motivational hard work beats talent
tablou canvas motivational actions over words
set tablouri multicanvas full
Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Continuând să vizitați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.