Suntem serioşi în ceea ce priveşte calitatea serviciilor pentru printurile pe pânză canvas

Pânza de calitate

Tablourile noastre canvas sunt create folosind numai materiale de cea mai înaltă calitate.

Pânza noastră canvas are în compoziţie 100% bumbac natural, cu textura special înălbită pentru o claritate maximă a printului. Printurile noastre sunt proiectate să dureze peste 10 ani, garantându-ţi că te vei bucura de tablou un timp îndelungat.

comandă acum

Tehnologie de imprimare profesională

Imprimarea fotografiilor nu a fost niciodată atât de bună!

Fotografiile tale sunt tipărite folosind cele mai bune echipamente profesionale Epson. Rezultatul este o reprezentare clară a culorilor fotografiei tale preferate pe pânză de bumbac pur.

comandă acum

Prelucrate manual

Fiecare tablou este realizat manual chiar aici, în România. Pânza va fi intinsă manual pe şasiu şi va fi inspectat cu atenţie fiecare detaliu pentru a asigura că tabloul canvas este perfect.

comandă acum

Lucrurile marunte contează

O să-ți placă, promitem

Tabloul vine gata să fie agăţat pe perete chiar când îl scoţi din cutie – fără stres, fără bătăi de cap.

comandă acum

Dimensiuni

Ai un spaţiu specific pentru a-l umple? Nici o problemă!

Avem o tonă de dimensiuni standard şi efecte personalizate disponibile. Putem personaliza tabloul la aproape orice dimensiune.

comandă acum

Filtre, Efecte & Modele

Dacă poza ta are nevoie de puţin efect "pop" sau dacă doar eşti în căutarea unui aspect diferit, avem o varietate de filtre şi efecte uimitoare care pot adăuga o notă de creativitate.

Indiferent dacă cauţi ceva clasic, cum ar fi efectul "sepia" sau "alb-negru", sau ceva mai întrăzneţ cum ar fi "pop art" sau "pictură în ulei", avem sigur un filtru care se potrive cu stilul tău şi poate aduce viaţă la tabloul tău.

Comandă acum

tabloul personalizat

cu propria imagine

Ceea ce ne distinge de restul este angajamentul nostru de a crea tablouri de cea mai înaltă calitate

Cea mai bună calitate.
Niciun risc. 100% garantat.
Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Continuând să vizitați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.