Colecția African Muse - Cele trei fețe ale inspirației

Apr 8, 2022
de la 389.00LEI
cu TVA inclus

Jack London spunea că nu poți să aștepti inspirația - trebuie să te duci tu s-o cauți cu o bâtă. Ei bine, ne place să credem că nu suntem chiar atât de violenți ca marele scriitor, așa că ne-am propus să plecăm după inspirație, nu cu o bâtă, ci cu un tablou canvas.

Sau mai exact, cu vreo trei.

Multă lume ne întreabă ce-i cu tablourile astea stil african și ce se presupune să reprezinte? Noi credem că-i totul în nume. Colecția Tablofy „African Muse” este un bundle de tablouri unice, cu multă culoare și și mai multă personalitate. Este un bundle unic care să rezoneze cu sufletul fiecăruia și să te împingă pe drumul pe care ne trimitea și scriitorul englez.

Să cauți inspirația, nu să stai după ea…

Fiindcă așa, s-ar putea să nu apară niciodată, ia noi credem că fiecare dintre noi, fie că ești contabil sau sculptor, balerină sau zidar, avem nevoie de inspirație în viața noastră de zi cu zi. De acel ceva care să ne aprindă gândurile și să ne incite imaginația. De ce nu, de acea muză inedită și efemeră care parcă mai mereu ne scapă printre degete.

Tablourile canvas oferă un mod unic și plăcut de a-ți decora biroul, dormitorul, sau oricare încăpere în care petreci mai mult de cinci minute în fiecare zi. Cu alte cuvinte, bundle-ul „African Muse” este perfect pentru a strecura o pată de necunoscut în viața ta.

De ce trei?

Bine, bine. Dar de ce avem trei muze în pachetul „African Muse”? Parcă marii artiști n-aveau decât una. Ei bine, poți spune că suntem mai lacomi, însă adevărul e că există și ceva poveste în spatele colecției noastre de tablouri canvas colorate.

În primul rând, dă-ne voie să ți le prezentăm pe cele trei muze care s-au strecurat pe pereții noștri:

Fayola

Știai că Fayola este un nume de origine africană, ce reprezintă norocul și onoarea? Ea este aici nu ca un imbold al inspirației, ci mai mult pentru a-ți menține pașii mereu pe o cale cinstită și luminată de noroc.

de la 139.00LEI
cu TVA inclus

Aurora

Aurora este, parcă, întruchiparea inspirației. Albastrul puternic al acestui tablou canvas este, în mod tradițional, asociat cu imaginația și libertatea. Astfel că, prezența Aurorei în viața ta e menită să te împingă către necunoscut și către a-ți explora propria creativitate.

de la 139.00LEI
cu TVA inclus

Jamila

Jamila, în multe feluri bijuteria cea mai de preț a colecției, este întruchiparea fericirii. Jamila este un suflet deschis, ce reprezintă literalmente frumusețea, în toate sensurile cuvântului. Tabloul ei este creat cu intenția de a-ți lumina ziua și de a-ți concentra eforturile pe ceva frumos și cald.

de la 139.00LEI
cu TVA inclus

De ce trei, și nu una? Pentru că cifra trei poartă cu ea, încă din vremuri antice și de demult, o însemnătate specială. Este o cifră magică, ce nu trebuie trecută cu vederea și care poate deschide calea către un stil de viață mai creativ.

Sau pur și simplu pentru că Jamila, Fayola și Aurora se complementează una pe cealaltă - deoarece o muză adevărată ascunde înlăuntru mii de fețe.

Iubiți de clienții noștri
Cum le facem?

Folosim tehnologie de imprimare profesională

Imaginile sunt tipărite folosind cele mai bune echipamente profesionale. Rezultatul este o reprezentare clară a culorilor imaginii pe pânză de bumbac pur.

Folosim cerneală pe baza de pigment. Culorile sunt vibrante, iar prin comparație cu cernelurile pe solvent, nu miroase urat în casă

Pânza de calitate

Tablourile noastre canvas sunt create folosind numai materiale de cea mai înaltă calitate.

Pânza noastră canvas are în compoziţie 100% bumbac natural, cu textura special înălbită pentru o claritate maximă a printului. Printurile noastre sunt proiectate să dureze peste 10 ani, garantându-ţi că te vei bucura de tablou un timp îndelungat.

Prelucrate manual

Fiecare tablou este realizat manual chiar aici, în România. Pânza va fi intinsă manual pe şasiu şi va fi inspectat cu atenţie fiecare detaliu pentru a asigura că tabloul canvas este perfect.

Tabloul vine gata să fie agăţat pe perete chiar când îl scoţi din cutie – fără stres, fără bătăi de cap.

O să-ți placă, promitem!

Comandă acum

Ceea ce ne distinge de restul este angajamentul nostru de a crea tablouri de cea mai înaltă calitate pentru ca ştim că şi ţie-ţi plac lucrurile frumoase.

Cea mai bună calitate.

Niciun risc. 100% garantat.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Continuând să vizitați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.