Politica de retur

Jul 31, 2018

Informaţii privind exercitarea dreptului de retur

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 zile calendaristice de la momentul livrării cu condiţia ca acesta să fi fost păstrat în stare corespunzătoare.

Dreptul de retur

Potrivit prevederilor legale în vigoare, cumparatorul are dreptul sa se retraga din contract, respectiv sa returneze un produs în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri (cu excepția înlocuirii dimensiunii)

Dacă returnezi produsul, nu îl utiliza! Nu poţi utiliza produsele pe care le-ai primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul la retragere există pentru a-ţi permite să examinezi produsul aşa cum ai face-o într-un magazin, nu pentru a-ţi oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită.

Inlocuirea produsului

În cazul în care se dorește schimbul produsului cu o alta marime, costul transportului va fi suportat de către client. De aceea recomandăm a se masura locul în care urmează sa fie amplasat produsul.

Produsele care nu te mulţumesc vor fi ambalate corespunzător astfel încât să nu fie deteriorate pe durata livrării. În cazul în care produsele ajung la noi deteriorate, prezintă zgârieturi, rupturi, etc., ne rezervăm dreptul să refuzăm restituirea sumei de bani.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Continuând să vizitați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.