Următoarea aventură e la doar un canvas distanță!

Apr 8, 2021

Golul acela din stomac când simți că avionul se ridică de pe pământ și începi să zbori. Acea secundă de panică. Ajung oare unde mi-am propus? Cuplată, desigur, cu entuziasmul inegalabil care te cuprinde atunci când pășești pe meleaguri străine. Simți cum te-a cuprins dorul de aventură? Și pe noi, și deși încă nu-ți putem spune când va veni următoarea, îți putem arăta cum să-ți faci așteptarea mai ușoară…. Cu un tablou canvas!

Stai, cum? Ce legătură are aventura cu decorul interior?

Din cauza pandemiei Covid-19, am petrecut absurd de mult timp blocați în case, dar cu dor de ducă. A fost greu pentru aceia dintre noi pentru care și drumul la Mega era o aventură, darămite cei care visează permanent la un tărâm exotic?

Să nu mai vorbim de câte planuri au fost date peste cap. Unde plănuiai să ajungi în 2020, sau 2021? La câte aventuri a trebuit să renunți din cauza pandemiei? Prea multe. Dar avem soluția. Nu, nu este vorba de o dată concretă pentru că din păcate, nici noi nu știm când vom începe să ne întoarcem la normalitate. Dar am descoperit cum îți poți potoli măcar puțin setea de aventură.

Un tablou canvas premium ca o fereastră într-o altă lume…

Dacă Mohammed nu poate să meargă la munte, atunci aducem noi muntele la Mohammed. Nu, e ok, nu trebuie să-ți faci curat în sufragerie, pentru că muntele nostru încape pe perete. Și dacă nu te-a atras niciodată prea tare muntele, stai liniștit. Aducem un ocean. O pajiște. Poate o cascadă, sau o plajă pustie pe care ai fi putut s-o cutreieri romantic, mână-n mână cu acea persoană specială. Fizic, nu se poate, dar ăsta nu e un motiv să ne lipsim mentalul de plăcerea aventurii.

Cu un tablou canvas nature, e ca și cum te-ai teleporta drept în inima naturii, unde liniștea și aerul curat te fac să uiți orice grijă despre pandemie.

Și cum nu toți sunt fani natură, poți opta pentru un tablou canvas oraș. Un mic dejun romantic, la o terasă pariziană, în timp ce savurezi priveliștea? O după-masă ploioasă de exporare pe străzile Dublin-ului? Sau poate o seară agitată, dar cât se poate de entuziasmantă chiar în inima New York-ului?

Nu, nu poți fi acolo fizic (încă), dar în vremuri de criză, lucrăm cu ce avem.

Tabloul canvas care te învață a spera

Pentru că visurile nu sunt doar un mod plăcut de a-ți face așteptarea și pandemia mai ușoară. Ele sunt o unealtă necesară care ne ajută să ne amintim ce înseamnă să speri. Să faci planuri. În momentul în care noi renunțăm la visul normalității, riscăm să-l pierdem pentru totdeauna.

Un tablou canvas cu natură sau o panoramă splendidă a Paris-ului ne ajută să ne ținem puțin mai strâns de acea normalitate. Să sperăm că totul va fi bine și că va veni și ziua când putem să explorăm aceste frumuseți ale lumii pe viu.

Avem nevoie de speranță pentru a supraviețui sufletește pandemiei. Iar ce loc mai bun să agățăm acel dram de speranță decât chiar la noi pe perete?

Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Continuând să vizitați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.