Tablourile motivaționale sunt ideale pentru antreprenori?

Jan 28, 2021

Cuvântul „antreprenor” sugerează prin definiție creativitate și ambiție. Ne așteptăm ca un antreprenor să cunoască multe citate motivaționale și să ducă un stil de viață activ și sănătos, eventual să noteze mereu câte o idee.

Am primit întrebarea următoarea de mai multe ori de la clienți:

„Tablourile motivaționale sunt ideale pentru antreprenori?”

Și ne-am propus să răspundem cât mai cinstit și prin intermediul acestui articol, cât mai universal.

Adevărul e că nu există un răspuns care să se potrivească pentru toată lumea, din păcate. E o greșeală să presupunem că toți antreprenorii gândesc la fel. În primul rând, un antreprenor poate să activeze în orice domeniu și bineînțeles că el va gândi altfel decât un antreprenor dintr-un domeniu paralel.

Așa că răspunsul la care am reușit noi să ajungem prin experiență proprie vine cam așa:

Da, tablourile motivaționale sunt minunate pentru unii antreprenori. Pentru alții, însă, nu.

Depinde foarte mult de tipul de om, de felul în care gândește și de ce anume îl motivează. Am cunoscut foarte mulți tineri antreprenori care într-adevăr apreciază genul ăsta de citate și care chiar le caută.

Am cunoscut, însă, și antreprenori pe care nu îi impresionau deloc astfel de citate și mult mai degrabă ar fi preferat să aibă un tablou cu un peisaj sau un portret în biroul lor.

Un tablou decorativ ar trebui să te reprezinte, nu? Iar pentru acești oameni, un peisaj era mult mai simbolic decât un citat deoarece lor le plăcea foarte mult să călătorească, iar privind către panorama imprimată a New York-ului în timpul programului le amintea pentru ce muncesc.

Desigur, unele tablouri canvas inspirationale au beneficiile lor și sunt cu siguranță alegerea potrivită pentru mulți oameni.

Un tablou motivațional te inspiră și te încurajează să mergi mai departe. Pentru că ăsta e scopul lui. Poate că ai ales un citat despre efort și despre sacrificiile pe care trebuie să le faci ca să reușești în viață. Un astfel de tablou îți va fi util în momentele dificile ale muncii tale.

La urma urmei, viața de antreprenor e presărată cu greutăți, mai multe decât viața unui angajat într-o companie. De ce? Pentru că aici, tu ești șeful, și automat, tu ești responsabil de ce merge bine (dar și de ce merge rău).

Mulți antreprenori mărturisesc că simt mult mai multă presiune după ce își înființează propria afacere decât atunci când lucra în a altcuiva, iar un tablou motivațional îți amintește că au mai fost și alții unde ești tu.

Singuri, responsabili... și totuși au scos-o la capăt, și cu siguranța așa vei face și tu.

Dar cum am spus, un tablou motivațional nu e pentru toată lumea.

La urma urmei, cel mai important sfat pe care ți-l putem da când vine vorba de decorarea biroului e să cauți să faci ceva care să te reprezinte.

set tablouri canvas motivationale stand out
tablou canvas motivational mindset is everything · chess edition
tablou canvas motivational next step better
tablou canvas motivational success island
tablou canvas motivational work harder
tablou canvas motivational smooth seas
Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Continuând să vizitați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.