Tablou canvas normal sau unul multicanvas: asta-i întrebarea!

Mar 11, 2021

Mulți clienți ne întreabă care e diferența între un tablou canvas normal si unul multicanvas și desigur, care e mai potrivit pentru ei. Și deși nu putem să oferim un răspuns definitiv despre care li se potrivește lor personal, putem să explicăm beneficiile fiecărui tip de tablou.

În primul rând, care e diferența?

Un tablou multicanvas e compus din mai multe tablouri (fie mai mici, fie de mărime obișnuită) care reprezintă fragmente din aceeași imagine. În general, un tablou multicanvas e folosit pentru a reda un peisaj sau o imagine foarte amănunțită, deoarece multicanvasul permite mai multă atenție la detaliu.

Un tablou canvas simplu e tot o imagine imprimată digital pe pânză de bumbac, însă doar dintr-un tablou.

Care e mai bun?

Ambele. Nu există un tablou mai bun decât celălalt, ci doar uzuri diferite. Întrebarea n-ar trebui să fie care e mai bun, ci care e mai bun pentru tine în momentul ăsta. Și cum afli asta?

În primul rând, gândește-te la încăperea pe care vrei s-o decorezi.

Un tablou care se potrivește în bucătărie nu va merge la fel în birou și vice-versa. Așa că fii atent în primul rând la stilul camerei și la ce ai vrea să transmită decorul despre tine. Care e scopul încăperii? Lucru sau distracție? Vrei să te relaxezi aici sau să te concentrezi pe muncă?

În funcție de asta, alegi și stilul tabloului dorit.

Alege o imagine

Decizia între multi-canvas și tablou unic e influențată foarte mult și de imaginea dorită. La urma urmei, unele imagini arată mult mai bine in varianta multi-canvas, iar altele ca tablou simplu. Dacă iubești natura, spre exemplu, și ai vrea să ai o imagine cu o junglă în cameră, un multi-canvas ar putea oferi o experiență mai completă și mai interesantă. Dar desigur, fiecare imagine are stilul ei.

Nu uita să măsori peretele

Foarte mulți dintre clienții noștri uită să măsoare peretele înainte să cumpere un tablou. Presupun că orice merge, că doar peretele e mare și e destul spațiu. Dar presupunerea asta e cât de poate de greșită.

Chiar dacă tabloul canvas sau multi-canvas dorit intră, teoretic, în spațiul dat, asta nu înseamnă că va arăta și bine. În general, când decorezi camera cu tablouri canvas, e ideal ca ele să vină oarecum pe centrul peretelui și la nivelul ochilor. Un tablou prea mic sau un multi-canvas prea mare pot fi inestetice, așa că măsoară peretele înainte să “mergi” la cumpărături.

Și desigur, măsoară și mobila

Știi unde arată un multi-canvas nemaipomenit? Deasupra canapelei sau a biroului. De ce? Pentru că mobilele astea sunt în general late, iar o regulă nespusă a decorului interior e ca tabloul să fie cam de aceeași mărime cu mobila. Un tablou mic care să vină pe mijlocul canapelei arată ușor trist. La fel, un multi-canvas expus deasupra unei măsuțe micuțe îți sare în ochi, așa că vrei să echilibrezi mărimea tabloului cu a mobilei.

În concluzie, e un tablou multi-canvas pentru tine? Depinde numai de tine! Tu pe care îl preferi?

set tablouri multicanvas
tablou canvas motivational success is built on failure
tablou canvas motivational progress over perfection
tablou canvas motivational hard work beats talent
tablou canvas motivational actions over words
set tablouri multicanvas full
Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Continuând să vizitați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.