Ce Tablouri Canvas Îți Recomandăm Pentru Casa Ta

Nov 13, 2021

Tablourile canvas au luat amploare în ultimii ani, din simplul motiv că oferă toată frumusețea și stilul unui tablou pictat, însă sunt mai convenabile în ceea ce privește prețul și accesibilitatea. Un tablou canvas poate reprezenta orice, însă totdeauna trebuie să te reprezinte pe tine.

Vezi mai jos top 10 cele mai vândute tablouri canvas, inspiră-te și adaugă o pată de culoare pereților tăi!

1. Bundle · African Muse

African Muse este un bundle sofisticat care constă în nu unul, ci trei portrete ale unor frumuseți africane, în mai multe nuanțe. De la un ton albastru rece și detașat, la un portocaliu intens și plin de pasiune, African Muse captează un curcubeu de emoții și se potrivește în orice încăpere.

2. Gold Splash (Landscape)

Că tot vorbeam de adăugatul unei pete de culoare, de ce nu chiar o pată aurie? Tabloul Gold Splash (Landscape) este despre creativitate, despre frumusețea interioară. Gold Splash este acea sclipire de geniu care te lovește când te aștepți mai puțin, iar asta creează o estetică cel puțin neobișnuită.

3. Metallic Gold Drips

Continuăm estetica aurie prin Metallic Gold Drips, succesorul natural al tabloului Gold Splash. Metallic Gold Drips contrastează perfect o încăpere cu tonalități reci (gri, negru sau alb) și transmite pasiune cât și opulență.

4. Golden Wonder (Landscape)

Da, se pare că fanii tablourilor canvas au o adevărată pasiune pentru auriu (și de ce nu?). Colecția Black&Gold de la Tablofy este printre cele mai bine vândute creații ale companiei. Tabloul Golden Wonder amintește de regalitatea egiptenilor antici și îi conferă și locuinței tale un strat de lux tăcut.

5. Golden Beauty

Ce face ca tabloul canvas Golden Beauty să iasă în evidență este contrastul subtil, însă bine ales, între ochii de un albastru pătrunzător al femeii din portret, și auriul rece topit pe față.

6. Gold Drips

Tabloul canvas Gold Drips este similar tabloului Metallic Gold Drips, doar că lipsa aspectului metalic îi dă un aer sporit de căldură. Asta face ca tabloul Gold Drips să meargă de minune și în camere cu o estetică mai caldă, cum ar fi maroniu, bej, etc.

7. Emerald

Iar dacă vrei o culoare mai nebunească, nu există alegere mai bună decât bundle-ul Emerald. Aceste trei tablouri ce reprezintă flori în nuanțe smarald pe un fond negru creează un contrast răpitor ce-ți va captiva oaspeții, în mod garantat.

8. Spring in Paris

Dacă-ți dorești ceva mai gingaș și mai finuț, bundle-ul Spring in Paris este fix ce trebuie. Realizate în nuanțe de roz pal, acest set de tablouri pariziene este ideal pentru iarna lungă ce vine, și pentru a ne aminti că zăpada mereu se topește!

9. 87/100

Tabloul 87/100 este pentru artistul tău interior, pentru spiritele creative, pentru cei în costumuri gri, dar care duc o viață colorată pe interior. Un tablou abstract plin de culoare care să-ți facă ziua de muncă mai ușoară.

10. Aruna (Landscape)

Nu în ultimul rând, tabloul canvas Aruna reprezintă portretul unei doamne elegante, a la Audrey Hepburn. Stilul de schiță îl face o decorațiune tăcută dar impresionantă, care să reprezinte dragostea de frumos din noi toți.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Continuând să vizitați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.